İçeriğe geç

Çerçeve Ingilizce Ne

Frame nedir?

Çatı, yapı, (bina) iskeleti, direkler. ABD ahşap evi. Gövde, gövde (yapı), gövde. Büyük/güçlü yapılı bir adam.

Kontur ingilizcede ne demek?

“contur” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 8 sonuç bağlam i.

Sehpa ingilizce ne?

“coffee table” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 23 sonuçKategoriİngilizce11Genelmasa i.12Geneltrestle i.13Geneltea table i.14Genelrack i.

Veranda ingilizce nasıl yazılır?

“veranda” kelimesinin Türkçe-İngilizce Sözlükteki anlamları: 7 sonuçKategoriİngilizce1Genel kullanımveranda i.Hadi verandaya gidelim. Hadi verandaya gidelim. Daha fazla cümleİnşaat2İnşaatveranda i.

Arabada frame ne demek?

Araç tasarımlarına baktığımızda, gövde üstü şasi yapısı akla gelen yaygın bir otomotiv terimidir. Gövde üstü şasi, araç gövdesinin aktarma organlarını taşıyan bir şasiye monte edilmesini ifade eder.

Per frame ne demek?

İngilizce dilimizde “Frame Per Second”, “saniye başına düşen görüntü sayısı” anlamına gelir. FPS kavramını kısaca tanımlarsak, tek bir saniyede ekrana iletilen görüntü sayısı demek yanlış olmaz.

Contour light ne demek?

Contour Light, cerrahi müdahaleye gerek kalmadan ve ağrıya neden olmadan vücudun çeşitli bölgelerini doğal olarak inceltmek, şekillendirmek ve sıkılaştırmak için LED tabanlı terapiyi kullanan invaziv olmayan bir vücut şekillendirme ve cilt gençleştirme teknolojisidir.

Tontur ne demek?

Konturlar en basit anlamıyla, bir nesneyi tanımlamak için kesme veya çizme sırasında çizilen sınır çizgileridir.

Lines ne demek ingilizcede?

İngilizce-Türkçe çeviri. isim çizgi, hat sanatı. düz çizgi: düz çizgi.

Koltuk ingilizcesi ne?

“koltuk” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 23 sonuçKategoriİngilizce2Yaygın kullanımSandalye i.Sana hayranım ve saygı duyuyorum, özellikle de sandalyeye oturduğunda. Sana hayranım ve saygı duyuyorum, özellikle de kanepeye oturduğunda. Daha fazla ifade3Yaygın kullanımseat i.

Mermer ingilizce ne demek?

Mermer kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 6 sonuç Mermer i. Tapınağın girişindeki kubbe beyaz mermer sütunlarla destekleniyordu. Tapınağın girişindeki kubbe beyaz mermer sütunlarla destekleniyordu.

Duvar ingilizce ne demek?

“Wall” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 17 sonuçKategoriİngilizceGenel kullanım1Genel kullanımDuvar i.İşçiler bahçemizin etrafına tuğla duvar örüyorlar. İşçiler bahçemizin etrafına duvar örüyorlar. Daha fazla cümleGenel31 satır daha

Yatak ingilizcede nasıl yazılıyor?

“bed” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 56 sonuç bed i.

Garaj ingilizcede nasıl yazılıyor?

“garaj” kelimesinin İngilizce-Türkçe Sözlükteki anlamları: 9 sonuçKategoriİngilizceGenel Kullanım1Genel Kullanımgaraj i.

Villa ingilizcesi ne demek?

İngilizce-Türkçe çeviri isim villa, köşk, yazlık ev, bahçeli ev.

Frame ilaç ne için kullanılır?

Buğday ve arpada geniş yapraklı yabancı otları kontrol etmek için kullanılan geniş spektrumlu bir herbisittir. Düşük dozlarda kullanılır. Seçiciliği çok yüksektir.

Frame ne demek yazılım?

Çerçeveler, program geliştiricileri tarafından oluşturulmuş ve daha önceden belirli uygulamalar için test edilip optimize edilmiş kütüphaneler ve fonksiyonlardan oluşan yapılardır (örneğin Python ile her türlü projeyi gerçekleştirmek mümkünken, Django çerçevesi ile web uygulamaları geliştirilebilir).

Frame özelliği nedir?

Çerçeveler, tek bir sayfaya birden fazla belge eklemek için HTML’de açılan pencerelerdir. Bu şekilde sağda başka bir pencere ve içerik, solda başka bir pencere ve içerik olur.

Frame komutu ne demek?

Çerçeve oluşturma. Çerçeveler bir tarayıcı penceresini birden fazla pencereye böler ve her pencerede farklı içerikler görüntüler; ayrıca bir pencerede tanımlanan bağlantılar, seçtiğiniz başka bir pencerede görüntülenebilir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Sirken Otu Ne Işe Yarar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir